המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הכרוב, את הבצל לרצועות, האבוקדו לקוביות והגזר לגרד אותו.
בצלוחית מערבבים את כל המרכיבים של הרוטב.
להוסיף פלפל שחור וסוכר בנדיבות זה נותן את הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0