המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את שמן הזית והחומץ ומשרים בהם את הצימוקים.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חזה האווז טיגון קל.
מערבבים את האורז, חזה אווז, עגבניות מיובשות וצנוברים. מוסיפים את הצימוקים עם הנוזלים ומערבבים. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0