המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים וחותכים לקוביות גסות.
חותכים באותו אופן את הקישואים והזוקיני.
חותכים את הפלפלים לרצועות עבות.
חותכים את הבצלים לפלחים.
מניחים בתבנית אפייה את כל הירקות החתוכים.
חותכים את העגבנית ל-4 (לאורך) ומניחים בתבנית נפרדת.
מזלפים על הירקות שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח, פלפל גס, אורגנו יבש ומעט סוכר חום.
אופים בתנור חם מאוד כ-20 דקות, או עד שהם צרובים היטב. את העגבניות אופים עשר דקות בלבד.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
מעבירים לקערה, מתבלים בבלסמי וחופן עלי אורגנו טריים.
מערבבים קלות, מעבירים לצלחת הגשה רחבה ושטוחה ומפזרים מעל את הגבינה ועוד קצת עלי אורגנו טריים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0