המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל הירקות גס.
שמים את הכרוב הלבן והסגול בקערה. מפזרים מעל מעט מלח ומועכים את הכרוב כדי לרכך אותו ולגרום לו לאבד נפח ולהוציא נוזלים, ככה הוא יותר טעים ויספוג בהמשך את הרטבים.
מוסיפים עגבניות, מלפפון ובצל ירוק. מתבלים בשמן זית, לימון ומלח ומערבבים היטב.
בסיר עם שמן עמוק וחם מטגנים את אטריות האורז, חשוב לשבור אותן מעט לפני הכנסה לשמן והשמן חייב להיות חם בשביל שהתהליך יקרה.
מעבירים לצינון קל ואז שוברים מעל הסלט.
מוסיפים מעל רוטב סויה ורוטב צ׳ילי ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1