המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבטטה ואת תפוח האדמה לקוביות. מוזגים מעט שמן זית בווק ומחממים היטב, מטגנים את הבטטה ואת תפוחי האדמה עד הזהבה.
מוסיפים את פטריות השמפיניון החתוכות, מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
מוזגים רוטב צ'ילי בנדיבות ומקפיצים.
במחבת ללא שמן קולים את השומשום ואת אגוזי המלך להזהבה.
מסדרים את המנה: מפזרים עלי חסה חתוכים גס. מעל שופכים את תערובת הבטטה, תפוחי האדמה והפטריות ברוטב צ'ילי. מפזרים מעל שומשום קלוי ושברי אגוזים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0