המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שטפו היטב את הגזרים, וחתכו את הקצוות שלהם.
הניחו את הפומפייה מעל קערה וגרדו את הגזרים.
אחרי שקבלתם את הסלט שלנו ! יש לכם שתי אפשריות: סלט מלוח או סלט מתוק (מומלץ לקינוח ובכלל!!!). לסלט המלוח מוסיפים מלח ובתאבון.
לסלט מתוק - חתכו את התפוז וסחטו אותו למיץ. הוסיפו אותו לקערה הוסיפו כפית סוכר וקמצוץ מלח -ובתיאבון !
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0