שוטפים את החסה ומייבשים אותה היטב. קורעים בידיים חתיכות גסות.
שלב 2
0 דקות
שמים את מיץ הלימון, השמן, רוטב הבסיס, השום, המלח והפלפל שחור במעבד מזון, ומערבבים.
שלב 3
15 דקות
מקלפים את הפול. מבשלים במים רותחים במשך 15 דקות. ומעבירים מייד לקערת מים קרים.
שלב 4
0 דקות
מניחים בקערה את הירקות, ואת גרגירי הפול. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים.
שלב 5
0 דקות
מעטרים בכוכבי קרמבולה ומפזרים פקאן סיני.
שלב 1
מתוך
5
שוטפים את החסה ומייבשים אותה היטב. קורעים בידיים חתיכות גסות.
שלב 2
מתוך
5
שמים את מיץ הלימון, השמן, רוטב הבסיס, השום, המלח והפלפל שחור במעבד מזון, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מקלפים את הפול. מבשלים במים רותחים במשך 15 דקות. ומעבירים מייד לקערת מים קרים.
שלב 4
מתוך
5
מניחים בקערה את הירקות, ואת גרגירי הפול. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים.
שלב 5
מתוך
5
מעטרים בכוכבי קרמבולה ומפזרים פקאן סיני.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
E
Einat Yaari
מהו רוטב הבסיס ?
מערכת בישולים
היי עינת, רוטב בסיס הוא רוטב ייחודי שפיתח השף עומר מילר. העיקרון של הרוטב הזה שמוסיפים לו מרכיבים ותבלינים בהתאם לחומר ולמתכון ומקבלים תוצאה מעולה, טעימה ומקורמלת. לחיצה עליו תוביל לתמונה שלו ורשימת הרכיבים. חג שמח
הערות 1