המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדג בתבלינים למשך שעה.
מצפים בתערובת שומשומים שחורים ולבנים מכל הצדדים.
צורבים את הדג מכל צדדיו במחבת טפלון חמה מאוד עם מעט שמן, ומניחים בצד להתקרר.
הרכבת המנה: בקערה מניחים את החסה, הבצל והמנגו ומערבבים קלות.
את הפילטים של הסלמון הצרובים חותכים לפרוסות קטנות ומפזרים מעל הירקות.
בסמוך למועד ההגשה שופכים את הרוטב ומערבבים, מפזרים את השקדים והעירית הקצוצה מעל ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0