המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלוף ולהניח את תפוחי העץ החמוצים, בקערה מלאה מים קרים על מנת שלא ישחירו.
לחתוך את התפוחים לקוביות דקות ולשים בקערה גדולה.
לפתוח את קופסת האננס, להעביר סירופ בכמות של 1 כוס ולשמור בצד.
מעבירים את הסירופ שנותר יחד עם האננס לקערה עם תפוחי העץ החתוכים. במידה וחתיכות האננס גדולות מדי ניתן לחתוך אותן לגודל אחר לפי טעמכם.
לנקות היטב את ראש הסלרי מהאדמה ולקלוף. את העלים הירוקים לשים בצד בינתיים.
מגררים את הסלרי על הפומפייה בחלק הגס, ומעבירים לקערה.
לבחור כמה עלי סלרי ירוקים ויפים, לשטוף היטב מהאדמה, לקצוץ דק ולהוסיף לתערובת.
להוסיף את הסוכר והקינמון ולערבב היטב.
להקציף את השמנת הצמחית עם קורט מלח לקצפת יציבה. לערבב בעדינות עם תערובת התפוחים והאננס.
להוסיף את הפקאן, ניתן לחתוך את החצאים לחתיכות קטנות יותר אם רוצים.
לערבב ולהעביר לכלי אטום. לאחסן במקרר עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0