מערבבים צרור עירית עם עלי הסלט ומשאירים קצת לקישוט המנה.
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת בינונית, מוסיפים את חזה האווז ומטגנים 4-5 דק', עד שהפרוסות נעשות פריכות והשומן נמס. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת את החומץ והחרדל ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את הרוטב ואת חזה האווז לעלי הבייבי, מערבבים קלות ומגישים מיד. אם רוצים, אפשר לשמור חלק מהפרוסות ולפזרן סביב העלים ומעליהם בצורה יפה.
*ניתן להמיר את עלי הבייבי בחצי קילו חסה צבעונית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
אם העלים אינם שטופים, שוטפים אותם ומייבשים היטב.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים צרור עירית עם עלי הסלט ומשאירים קצת לקישוט המנה.
שלב 3
מתוך
4
מחממים מחבת בינונית, מוסיפים את חזה האווז ומטגנים 4-5 דק', עד שהפרוסות נעשות פריכות והשומן נמס. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת את החומץ והחרדל ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את הרוטב ואת חזה האווז לעלי הבייבי, מערבבים קלות ומגישים מיד. אם רוצים, אפשר לשמור חלק מהפרוסות ולפזרן סביב העלים ומעליהם בצורה יפה.
*ניתן להמיר את עלי הבייבי בחצי קילו חסה צבעונית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0