המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אם העלים אינם שטופים, שוטפים אותם ומייבשים היטב.
מערבבים צרור עירית עם עלי הסלט ומשאירים קצת לקישוט המנה.
מחממים מחבת בינונית, מוסיפים את חזה האווז ומטגנים 4-5 דק', עד שהפרוסות נעשות פריכות והשומן נמס. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת את החומץ והחרדל ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הרוטב ואת חזה האווז לעלי הבייבי, מערבבים קלות ומגישים מיד. אם רוצים, אפשר לשמור חלק מהפרוסות ולפזרן סביב העלים ומעליהם בצורה יפה. *ניתן להמיר את עלי הבייבי בחצי קילו חסה צבעונית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0