מברישים את פיסות העוף במרינדה, ומניחים יחד בקערה מכוסה ל-15 דקות במקרר.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן במחבת, וצולים את העוף כשלוש דקות מכל צד. מתחילים את הצלייה באש חזקה וממשיכים לאש בינונית. בסוף הצלייה מתבלים במלח ופלפל. מצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור לחום גבוה (210 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה מוברש בשמן זית.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את הפטריות על תבנית גדולה. מפזרים מלח ואופים כ-20 דקות או עד שמזהיב לגמרי. מצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 6
0 דקות
מרכיבים סלט: בקערה בינונית מערבבים את החסות, הבצל, פטריות והרוטב. מוסיפים את פיסות העוף מעל. מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את חומרי המרינדה לעוף בקערה בינונית.
שלב 2
מתוך
6
מברישים את פיסות העוף במרינדה, ומניחים יחד בקערה מכוסה ל-15 דקות במקרר.
שלב 3
מתוך
6
מחממים שמן במחבת, וצולים את העוף כשלוש דקות מכל צד. מתחילים את הצלייה באש חזקה וממשיכים לאש בינונית. בסוף הצלייה מתבלים במלח ופלפל. מצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 4
מתוך
6
מחממים את התנור לחום גבוה (210 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה מוברש בשמן זית.
שלב 5
מתוך
6
מסדרים את הפטריות על תבנית גדולה. מפזרים מלח ואופים כ-20 דקות או עד שמזהיב לגמרי. מצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 6
מתוך
6
מרכיבים סלט: בקערה בינונית מערבבים את החסות, הבצל, פטריות והרוטב. מוסיפים את פיסות העוף מעל. מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0