המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את רצועות הבצל עד הזהבה עם מעט שמן.
מוסיפים את רצועות החזה עוף ומטגנים קלות עם הבצל.
מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים. נותנים לזה בישול קצרצר של שתיים-שלוש דקות ומורידים מהאש.
מקררים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0