המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות, את המלפפונים לפרוסות עגולות ואת הפלפלים לריבועים בינוניים.
מוסיפים את המלח, מערבבים היטב ונותנים לו מעט זמן מנוחה.
לאחר כ-5 דקות, מוסיפים את החומץ והסוכר, ומערבבים הכל ביחד תוך כדי שפשוף בין הידיים.
אם טועמים ויש מעט חמיצות, ניתן להוסיף מעט חומץ, כך גם עם הסוכר.
מכניסים לכלי סגור היטב, ומכניסים למקרר ל-3 שעות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0