המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים בגריל את החצילים כחצי שעה-ארבעים דקות, מוציאים את בשר החציל לקערה ומצננים.
מועכים במזלג ומוסיפים את השמן לאט לאט. מערבבים, מתבלים במלח לימון ושום.
חותכים את העגבניות, המלפפונים, והפלפל לקוביות קטנטנות ומערבבים יחד עם הבצל.
מערבבים עם החצילים ובוזקים מעל פטרוזיליה ממש עם ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0