המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר בינוני שמים מעט שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ דק, הפלפלים והגזר, חתוכים לקוביות קטנות.
מפוררים את הטונה, ללא השמן, ומוסיפים אותה לסיר.
מוסיפים אריסה, רסק עגבניות, תבלינים, פלפל חריף ומים.
מבשלים על אש קטנה ובוחשים מדי פעם עד שהנוזלים מתאדים.
טעים מאוד קר או חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0