המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומייבשים. קורעים לחתיכות ביד.
ממיינים את עלי הבייבי, ומעבירים אותם ואת עלי החסה לקערת סלט גדולה.
ממש לפני ההגשה: מוסיפים רבעי תותים חתוכים לאורך וגרעיני חמנייה. מערבבים את כל שאר החומרים בצנצנת שאפשר לסגור, מנערים היטב ושופכים מעל העלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0