המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
קוצצים את השמיר.
בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
קולים את השקדים הפרוסים במחבת, עד להשחמה קלה, ומוסיפים לסלט.
מערבבים את כל החומרים לרוטב בקערה נפרדת, ומוסיפים לסלט כ-15 דקות לפני מועד ההגשה. מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0