המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן במעט שמן את הפקאנים הצנוברים והשומשום להשחמה קלה.
לערבב את הכרוב הפרוס עם הפקאן הצנוברים והשומשום.
להכניס לצנצנת אטומה היטב את החומץ, השמן הסוכר והסויה ולנער היטב.
לפני ההגשה, לצקת על הכרוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0