המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים עגבניות ובצל לחתיכות קטנות, וכן לחתוך את הגבינ"צ לקוביות - לערבב עם הכרוב.
לערבב היטב את חומרי הרוטב - ולהוסיף לסלט (מומלץ לשים את הרוטב כשעה לפני ההגשה)
כמה דקות לפני ההגשה, לערבב לתוך הסלט כשליש מהביסלי, ובמרכז מעל הסלט לשים את שאר הביסלי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0