המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים דק את הכרוב הלבן והסגול, ושמים בקערה גדולה.
יוצקים שמן זית, חומץ, מיץ לימון, סוכר ומלח לצנצנת. סוגרים היטב, ומנערים עד לקבלת רוטב אחיד.
יוצקים את הרוטב לקערת הכרוב, ומערבבים היטב.
מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומקררים.
לפני ההגשה, מפזרים כמות נדיבה של זרעי פשתן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0