המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את החסה ומניחים בקערה (לפחות 8 עלים גדולים), מפזרים מעל את עלי הבייבי.
בקערה נפרדת מערבבים את כל רכיבי הרוטב היטב, וכ-10 דק' לפני ההגשה, שופכים מעל החסה ועליי הבייבי ומערבבים, לבסוף מקשטים בחמוציות ובפקאנים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0