המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את העגבניות לתוך קערה עם מים חמים כדי לרכך את קליפת העגבניות. לאחר הריכוך, מקלפים את העגבניות, חותכים לקוביות ושמים בסיר על אש בינונית עד שכמעט כל הנוזלים התאדו.
מקלפים וכותשים ראש שום ומוסיפים לסיר. מערבבים.
מפזרים פפריקה מעל, מערבבים וממשיכים בבישול העגבניות.
מוסיפים מלח לפי הטעם ואז את השמן. מערבבים עוד קצת, ומכבים את האש.
צולים בתנור את הפלפלים החריפים עד שצבעם משתנה לחום, מוציאים את הפלפלים וסוגרים בנייר כסף עד שהקליפה תתרכך.
לאחר שהפלפלים התקררו, קולפים אותם, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות קטנות.
מוסיפים לסלט העגבניות החם, מערבבים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0