המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שימו בסיר קטן את הקמח, הוסיפו את החלב תוך בחישה, כך שלא יווצרו גושים.
שפתו על האש והוסיפו את החמאה, בשלו על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהרוטב יסמיך וירתח. כבו את האש והמשיכו לבחוש קצת כדי שלא יווצרו גושים או קרום. טרפו את הביצה בקערה, מזגו עליה את הרוטב החם בהדרגה תוך כדי הקצפה מתמדת, תבלו את הרוטב בחרדל במלח בפלפל במיץ לימון ובאבקת מרק בצל.
שימו את הדגים המפוררים בקערת סלט, חתכו את המלפפון הכבוש לקוביות והוסיפו. צקו את הרוטב וערבבו היטב הגישו פושר או צונן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0