המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לילה לפני, משרים את השעועית במים.
למחרת מבשלים את השעועית עד שהיא רכה, אבל לא מתפוררת. מסננים ומצננים במים קרים.
קולפים את הסלקים והבצלים וקוצצים לקוביות קטנות. קוצצים את הכרוב לקוביות בינוניות.
מערבבים את כל חומרי הסלט ומגישים. הסלט נשמר יומיים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0