מחממים מחבת טפלון מעל להבה גבוהה. מערבבים את הדבש, הלימון והפלפל, ומברישים את הדג. מניחים את הדג במחבת, וצורבים 3 דקות מכל צד, או עד שהוא מגיע לדרגת הבישול הרצויה. מניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
הכנת הרוטב: מערבבים את החרדל, שמן הזית, הדבש, רוטב בסיס ומיץ הלימון. מחלקים את עלי החסה והשעועית לצלחות הגשה. מפרקים את הדג לחתיכות, ומניחים על גבי הסלט. יוצקים על כל מנה מהרוטב ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
2
מחממים מחבת טפלון מעל להבה גבוהה. מערבבים את הדבש, הלימון והפלפל, ומברישים את הדג. מניחים את הדג במחבת, וצורבים 3 דקות מכל צד, או עד שהוא מגיע לדרגת הבישול הרצויה. מניחים בצד.
שלב 2
מתוך
2
הכנת הרוטב: מערבבים את החרדל, שמן הזית, הדבש, רוטב בסיס ומיץ הלימון. מחלקים את עלי החסה והשעועית לצלחות הגשה. מפרקים את הדג לחתיכות, ומניחים על גבי הסלט. יוצקים על כל מנה מהרוטב ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0