המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את העגבניות, גבינת המוצרלה וגבינת העיזים ומסדרים לסירוגין על צלחת נאה פרוסת עגבנייה, פרוסת מוצרלה ופרוסת גבינת עיזים עד שמסיימים את כל הפרוסות.
זורים מעל בצל סגול, מפזרים עלי ריחן וזיתים, מתבלים במלח גס ובפלפל שחור גרוס.
מתבלים ברוטב שום ובעזרת קולפן ירקות "מגלחים" מגבינת הפרמזן שבבים ומפזרים על הסלט. מגישים עם לחם טרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0