המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פותחים את קופסת הפטריות ומסננים מהמים, מרתיחים מים בקומקום ושמים בקערה את הפטריות ושופכים עליהם את המים החמים כדי שייצא טעם הלוואי מהפטריות ומסננים שוב אחרי כמה דקות.
מערבבים בקערה את פירורי הלחם והשומשום.
טובלים כל פטריה בביצה ואח"כ בקערה, ומטגנים בשמן לכמה דקות, מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת עם נייר סופג, ככה מטגנים את כולן ומתחילים להכין את הסלט.
לוקחים את עגבניות השרי ומחלקים כל עגבניה לשניים, שמים בקערה עמוקה, כותשים את השום ומוסיפים לעגבניות, אורגנו ומעט מלח, מוסיפים את הפטריות ומערבבים הכל יחד, מוסיפים טיפונת שמן זית.
מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בעלי נענע בצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0