המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לרצועות, לרוחבו. ממליחים ומפלפלים.
מניחים בקערת סלט גדולה את עלי הרוקט והחסה ומסדרים עליהם פרוסות בצל.
מחממים היטב את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את העוף ומטגנים אותו משני הצדדים, מתבלים במלח ופלפל עד שישחים קלות. מוסיפים את האגוזים ומטגנים אותם עם העוף. לאחר מכן, מוסיפים פטריות, עגבניות שרי , מיץ לימון וחומץ בלסמי וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
מתבלים במלח, פלפל וסוכר ויוצקים את כל תכולת המחבת החמה על הסלט, בקערה. מערבבים קלות ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0