מרתיחים מים בסיר רחב ומכניסים בהדרגה את הפול. בכל פעם חופן. ממתינים שטמפרטורת המים תעלה. כך מוסיפים את כל החבילה.
שלב 2
0 דקות
מבשלים כ-7 דקות.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הפול למסננת ומיד שמים בקערה עם מים וקרח לעצירת הבישול.
שלב 4
0 דקות
מסננים שוב ושמים בקערת הגשה. מוסיפים את האבוקדו.
שלב 5
0 דקות
מכינים רוטב מיתרת המצרכים ללא מיץ הלימון, יוצקים על הפול ומערבבים.
שלב 6
1 דקות
מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה, מערבבים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
*ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מרתיחים מים בסיר רחב ומכניסים בהדרגה את הפול. בכל פעם חופן. ממתינים שטמפרטורת המים תעלה. כך מוסיפים את כל החבילה.
שלב 2
מתוך
6
מבשלים כ-7 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את הפול למסננת ומיד שמים בקערה עם מים וקרח לעצירת הבישול.
שלב 4
מתוך
6
מסננים שוב ושמים בקערת הגשה. מוסיפים את האבוקדו.
שלב 5
מתוך
6
מכינים רוטב מיתרת המצרכים ללא מיץ הלימון, יוצקים על הפול ומערבבים.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה, מערבבים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
*ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0