המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה שמים את כל החומרים מלבד הפטריות.
מתחילים לבשל על אש גבוהה עד שהשמן והלימון מבעבעים.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצבע של הכוסברה משתנה (עוד כשלוש דקות).
מגביהים את האש ומוסיפים את הפטריות
מקפיצים עם כף עץ עד שכל הנוזלים התאדו והפטריות מבושלות (ניתן להפחית במספר הדקות עד לפריכות הרצויה). מגישים חם או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0