מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה, מסננים ושמים בקערה גדולה.
שלב 2
0 דקות
מלהיטים מחבת גריל (כזו עם פסים) ללא שמן. פורסים את הקבנוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ וקולים משני הצדדים. הנקניק יפריש הרבה שמן. מוסיפים את הנקניק ואת השמן לקערה.
שלב 3
0 דקות
קוצצים גס את הבצלים הירוקים. חורכים במחבת הגריל את החלקים הלבנים של הבצל בלבד. מוסיפים לקערה יחד עם החלקים הירוקים.
שלב 4
0 דקות
קוצצים את הסלקים לקוביות. מגלענים את הזיתים וקוצצים גס. מוסיפים לקערה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את השמיר, השום, רוטב הברביקיו, מלח ופלפל. מערבבים ומגישים פושר או קר.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה, מסננים ושמים בקערה גדולה.
שלב 2
מתוך
5
מלהיטים מחבת גריל (כזו עם פסים) ללא שמן. פורסים את הקבנוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ וקולים משני הצדדים. הנקניק יפריש הרבה שמן. מוסיפים את הנקניק ואת השמן לקערה.
שלב 3
מתוך
5
קוצצים גס את הבצלים הירוקים. חורכים במחבת הגריל את החלקים הלבנים של הבצל בלבד. מוסיפים לקערה יחד עם החלקים הירוקים.
שלב 4
מתוך
5
קוצצים את הסלקים לקוביות. מגלענים את הזיתים וקוצצים גס. מוסיפים לקערה.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את השמיר, השום, רוטב הברביקיו, מלח ופלפל. מערבבים ומגישים פושר או קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0