המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את גבינת העיזים למטבעות.
טובלים כל מטבע בקמח, ביצה ואז בפירורית עד שהוא מצופה מכל הכיוונים.
מערבבים הירקות והענבים עם שמן זית, לימון סחוט ומלח לפי הטעם.
מטגנים בשמן חצי עמוק ומגישים על הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0