המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הפתיתים, אחד, אחד - שמים בסיר שמן זית, מלח ואת הפתיתים. על אש בינונית, מערבבים כל הזמן, עד שהפתיתים משחימים וקלויים יפה. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. מנמיכים את הלהבה. כל כמה דקות מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. הפתיתים מוכנים כשהמים נגמרו לגמרי, למרות שזה אולי נראה עוד לח ודביק. סוגרים כיסוי מלא ונותנים לזה רגע לעמוד. אחרי 4-5 דקות, פותחים, מערבבים וזה מוכן.
מצננים וחותכים את הירקות קצוץ, קצוץ.
מפוררים את העוף פנימה. מתבלים בשמן זית, פלפל ומלח, מעט לימון סחוט. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0