להכנת הפתיתים, אחד, אחד - שמים בסיר שמן זית, מלח ואת הפתיתים. על אש בינונית, מערבבים כל הזמן, עד שהפתיתים משחימים וקלויים יפה.
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. מנמיכים את הלהבה.
כל כמה דקות מערבבים וסוגרים חצי כיסוי.
הפתיתים מוכנים כשהמים נגמרו לגמרי, למרות שזה אולי נראה עוד לח ודביק.
סוגרים כיסוי מלא ונותנים לזה רגע לעמוד.
אחרי 4-5 דקות, פותחים, מערבבים וזה מוכן.
שלב 2
3 דקות
מצננים וחותכים את הירקות קצוץ, קצוץ.
שלב 3
2 דקות
מפוררים את העוף פנימה.
מתבלים בשמן זית, פלפל ומלח, מעט לימון סחוט. מערבבים ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
להכנת הפתיתים, אחד, אחד - שמים בסיר שמן זית, מלח ואת הפתיתים. על אש בינונית, מערבבים כל הזמן, עד שהפתיתים משחימים וקלויים יפה.
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים חצי כיסוי. מנמיכים את הלהבה.
כל כמה דקות מערבבים וסוגרים חצי כיסוי.
הפתיתים מוכנים כשהמים נגמרו לגמרי, למרות שזה אולי נראה עוד לח ודביק.
סוגרים כיסוי מלא ונותנים לזה רגע לעמוד.
אחרי 4-5 דקות, פותחים, מערבבים וזה מוכן.
שלב 2
מתוך
3
מצננים וחותכים את הירקות קצוץ, קצוץ.
שלב 3
מתוך
3
מפוררים את העוף פנימה.
מתבלים בשמן זית, פלפל ומלח, מעט לימון סחוט. מערבבים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0