המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים את גרגירי הקוסקוס לסיר רחב, מוסיפים 3 כפות שמן זית, כפית מרק התיבול, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים\רוטב רותחים (400 מ"ל). מערבבים, מכסים ומשהים 5 דקות עד לספיגת הנוזלים. מפוררים שוב (בשלב זה ניתן להוסיף כף שמן זית לפי הצורך).
מערבבים את כל הירקות הקצוצים עם הקוסקוס ורוטב הוויניגרט.
מגישים קר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0