המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקינואה: מאדים בצל בשמן, מוסיפים קינואה יבשה ומלח ומאדים קלות.
מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך ועם מכסה כ-20 דקות.
ממתינים 5 דקות, פותחים המכסה ומערבבים עם מזלג.
לקינואה המבושלת מוסיפים את כל שאר מרכיבי הסלט: סלק, בלסמי, לימון, רוקט, נענע ופטרוזיליה.
מכינים רוטב טחינה צהובה: טוחנים את כל חומרי הרוטב עד שהתערובת חלקה.
מגישים את הסלט בליווי הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0