יוצקים את השמן לסיר כבד בקוטר 24 ס"מ, מוסיפים את הגזר והבצל, שמים על להבה גדולה. מערבבים, מכסים במכסה, מאדים 2 דקות.
שלב 2
2 דקות
פותחים ומערבבים כ-2 דקות, עד שצבע הגזרים יעצים, הם יתרככו, וריח ראשון ונעים של קרמל יעלה מהסיר.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הקינואה ישר מן השקית. מערבבים. הקינואה נצבעת בכתום מן השמן שנצבע מהגזרים. ממשיכים לערבב עד שהקינואה מתלהטת, בודקים בנגיעה עם גב כף היד.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את המים הקרים. תוך שנייה המים מבעבעים בחוזקה, הקינואה העניקה להם מחומה ומטעמיה. מעכשיו יתחילו המים להיספג בתוכה ולהעניק לה את מה שקיבלו ממנה ומירקות השורש.
שלב 5
20 דקות
מרגיעים את האש, להבה קטנה ככל הניתן, מכסים במכסה, מניחים להתבשל כ-20 דקות.
שלב 6
20 דקות
כעבור 25-20 דקות, מסירים את המכסה, נועצים מיד מזלג לתחתית הסיר, מקווים לפגוש שם שכבה דקיקה שהחלה להדבק לקרקעית. זה הסימן לכבות את האש.
שלב 7
10 דקות
מכסים את הסיר במגבת וסוגרים מעליה את המכסה. כעבור 10 דקות, מסירים את המכסה והמגבת, ומאווררים את הקינואה בעזרת מזלג.
שלב 8
0 דקות
לא, לא שכחנו להוסיף מלח.
שלב 9
0 דקות
לסלט יש להוסיף עלי נענע, זעתר, פלפלים חריפים, פלפלים שחורים שבורים, שמן זית, פטרוזיליה רעננה, ובסוף - זרעים סחוטים משני חצאי עגבניה.
שלב 1
מתוך
9
יוצקים את השמן לסיר כבד בקוטר 24 ס"מ, מוסיפים את הגזר והבצל, שמים על להבה גדולה. מערבבים, מכסים במכסה, מאדים 2 דקות.
שלב 2
מתוך
9
פותחים ומערבבים כ-2 דקות, עד שצבע הגזרים יעצים, הם יתרככו, וריח ראשון ונעים של קרמל יעלה מהסיר.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים את הקינואה ישר מן השקית. מערבבים. הקינואה נצבעת בכתום מן השמן שנצבע מהגזרים. ממשיכים לערבב עד שהקינואה מתלהטת, בודקים בנגיעה עם גב כף היד.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את המים הקרים. תוך שנייה המים מבעבעים בחוזקה, הקינואה העניקה להם מחומה ומטעמיה. מעכשיו יתחילו המים להיספג בתוכה ולהעניק לה את מה שקיבלו ממנה ומירקות השורש.
שלב 5
מתוך
9
מרגיעים את האש, להבה קטנה ככל הניתן, מכסים במכסה, מניחים להתבשל כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
9
כעבור 25-20 דקות, מסירים את המכסה, נועצים מיד מזלג לתחתית הסיר, מקווים לפגוש שם שכבה דקיקה שהחלה להדבק לקרקעית. זה הסימן לכבות את האש.
שלב 7
מתוך
9
מכסים את הסיר במגבת וסוגרים מעליה את המכסה. כעבור 10 דקות, מסירים את המכסה והמגבת, ומאווררים את הקינואה בעזרת מזלג.
שלב 8
מתוך
9
לא, לא שכחנו להוסיף מלח.
שלב 9
מתוך
9
לסלט יש להוסיף עלי נענע, זעתר, פלפלים חריפים, פלפלים שחורים שבורים, שמן זית, פטרוזיליה רעננה, ובסוף - זרעים סחוטים משני חצאי עגבניה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0