המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הקינואה: מחממים סיר קטן עם מעט שמן, מוסיפים את הקינואה ומטגנים תוך ערבוב במשך דקה. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עשר דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד חמש דקות. מערבבים את הקינואה ומניחים להתקרר. הקינואה במיטבה כשהיא במרקם קרנצ'י ולא דייסתי.
בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את שאר מרכיבי הסלט: מקצצים דקדק פטרוזיליה, נענע ובצל ירוק. מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים משמשים קצוצים וצימוקים, או אוכמניות.
מערבבים את הקינואה (לאחר שהתקררה) עם שאר מרכיבי הסלט, מוסיפים שמן וחומץ, מלח ופלפל. אם מצליחים להתאפק מכניסים את הסלט למקרר לשעה-שעתיים לפני ההגשה. הסלט הזה משתבח אחרי יום במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0