המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך קישואים לרצועות לאורך 3 ס"מ.
לשמן מחבת. לחמם על אש בינונית, לסדר פרוסות קישואים. אחרי דקה להפוך ולהוציא לכלי.
לערבב חומרי הרוטב ולצקת על הקישואים. לשמור במקרר 24 שעות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0