המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים שעועית לבישול: משרים במים קרים למשך 3-6 שעות. מסננים ממים.
מבשלים שעועית: מעבירים לסיר ויוצקים מים עד כיסוי, ומבשלים כשעה עד שהשעועית רכה.
מבשלים ירקות: בסיר אחר מניחים, גזר ותפוחי אדמה (בקליפתם), יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-30 דקות, או עד עד שהירקות רכים אך לא נמעכים. מוציאים את כל הירקות מהמים וממתינים שיתקררו.
מרכיבים סלט: חותכים את הירקות המבושלים. חותכים גם בצל ומלפפונים לקוביות (לא גדולות) ומניחים בקערה אחת. מוסיפים שעועית, כרוב כבוש, אפונה, שמן, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות. אפשר לאכול גם למחרת - עוד יותר טעים! בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0