המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר ליטר מים ומבשלים את גרגירי התירס לכמה דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים, מצננים קצת.
חותכים את הגמבה לריבועים קטנים, חותכים את המלפפונים לריבועים קטנים.
מערבבים בקערה את גרגירי התירס עם הגמבה והמלפפונים, מוסיפים את המלח, שמן הזית ומיץ הלימון, מערבבים היטב ומקררים כ-60 דקות לפני ההגשה.
ניתן להמיר את התירס הקפוא בקופסת שימורי תירס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0