המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים בסיר ליטר מים ומבשלים את גרגירי התירס לכמה דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים, מצננים קצת.
שוטפים את השרי, חותכים אותן לחצאים ומוסיפים לתירס.
מערבבים ביחד בקערה קטנה את תוכן שקית התיבלונים, המלח, הכמון, שמן הזית ומיץ הלימון, ומוסיפים אותם לתירס ולשרי, מערבבים יחד.
חותכים את הנענע ומפזרים אותה על הסלט.
עדיף לקרר כשעה לפני ההגשה.בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0