המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את תפוחי האדמה.
מגרדים את הביצים בפומפייה בצד הגס ביותר, לתוך קערה גדולה.
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו במחבת עם מעט סוכר עד להשחמה. מסננים, שומרים מעט בצד ומעבירים את השאר לקערת הביצים.
מגרדים את תפוחי האדמה המקולפים לתוך קערת הביצים והבצל.
מתבלים במלח, פלפל שחור ובמעט שמן ומערבבים היטב.
מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים מעל את שארית הבצל המטוגן ששמרנו בצד ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0