מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמתרככים, מקלפים, מקררים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את הטונה, הבצל (ניתן לשים במקום הבצל 2 ענפי בצל ירוק קצוצים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והפטרוזיליה ולבסוף מוסיפים את הרוטב.
שלב 1
מתוך
2
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמתרככים, מקלפים, מקררים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
שלב 2
מתוך
2
מוסיפים את הטונה, הבצל (ניתן לשים במקום הבצל 2 ענפי בצל ירוק קצוצים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והפטרוזיליה ולבסוף מוסיפים את הרוטב.
הערות 0