המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הסלמון ל- 4 חתיכות.
שמים בקערה את התימין, פטרוזיליה ושום, ממליחים ומערבבים.
מתיזים תרסיס שמן זית על הדג ומורחים עליו את תערובת עשבי התיבול.
צולים בחום של 220 מעלות 15 דקות.
להכנת הרוטב: מתיזים תרסיס שמן זית בסיר, ומטגנים 2 שיני שום ותימין.
מוסיפים חרדל, פלפל שחור וחלב סויה.
לאחר רתיחה מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים ומוסיפים לרוטב להסמכה של 4 דקות נוספות. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
מגישים עם פסטה שמבושלת לפי ההוראות שעל האריזה ומתובלת במלח, פלפל וגרידת לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0