המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מלהיטים מחבת על אש גבוהה ושמים את נתח הדג על המחבת כשצד העור כלפי מטה. צולים עד שמתקבל נתח עסיסי ונמס בפה. מוציאים לצלחת הגשה.
מטגנים באותה מחבת את כל המרכיבים להכנת הרוטב. מערבבים היטב.
יוצקים את הרוטב על הדג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0