המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הדג ומחלקים ל-5 חלקים שווים, כולל העור.
מניחים את הדג בתבנית.
מערבבים את הרוזמרין בחצי הכוס של שמן הזית.
מורחים את הדג, עד שהוא מכוסה היטב.
שמים בצדי התבנית את תפוחי האדמה החתוכים, מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
שמים בתנור ב-160 מעלות, בערך כ-45 דקות.
כדאי לבדוק בין לבין.
מוציאים מהתנור את הדג המוכן, מניחים על צלחת הגשה יפה, מקשטים ברוזמרין טרי ומזליפים מעט שמן זית. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0