המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-100 מעלות (חום נמוך מאוד).
מניחים את רבעי העגבניות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מפזרים את מחצית האורגנו, המלח והפלפל ומברישים בשמן זית. מניחים על המדף התחתון בתנור ומשאירים לייבוש של 150 דקות. בודקים מדי פעם לוודא שהעגבניות לא מתייבשות מהר מדי.
משפשפים את הצד הבשרי של פילה הסלמון ביתר האורגנו, הפפריקה, השום, המלח והפלפל, ומברישים בשמן זית מכל צד.
מחממים מחבת ברזל כבדה (עדיף מחבת עם ציפוי טפלון) עד שהיא מעלה עשן. מוסיפים את הסלמון, הצד הבשרני כלפי מטה, וצורבים אותו בלי להזיז במשך 2 דקות.
הופכים את הדג (הוא צריך להיראות מושחר) וצורבים 3 דקות נוספות. הוא צריך להיות נא במרכז.
מסירים את העור ומפוררים את הבשר לפיסות גדולות.
להגשה, מניחים את פיסות הסלמון ואת העגבניות הצלויות בתנור על 6 צלחות. מערבבים את רכיבי הרוטב ויוצקים ממנו על כל מנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0