המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
צולים במחבת עם מעט שמן את הסלמון בתוספת לימון ושיני שום שלמות עד שהסלמון זהוב במקצת.
שמים את הפתיתים והעדשים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית עד שהעדשים רכים אך מוצקים, מסננים ממי הבישול ומצננים מיד.
שמים את כל המרכיבים בקערה, מערבבים לסלט אחיד, טועמים ומשפרים תיבול.
להכנת רוטב היוגורט: שמים את היוגורט בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים, טועמים, משפרים תיבול ומקררים.
מסדרים את הסלט על צלחת הגשה, מניחים מעליו בעדינות את הסלמון ויוצקים את רוטב היוגורט בנדיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0