המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית בסיר סוטאז' (סיר רחב ושטוח), כ-2 דק'.
מניחים את מנות פילה הסלמון בסיר.
בוזקים מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס.
בקערה נפרדת מערבבים את הלימון הכבוש עם פלפל צ'ומה, מורחים את התערובת עד כדי כיסוי כל נתחי הפילה מלמעלה.
מפזרים את עגבניות השרי.
מוסיפים שיני שום ופלפל חריף, אם רוצים.
מכסים את הסיר, מבשלים על אש גבוהה כ-2 דק' ולאחר מכן מנמיכים לאש קטנה לעוד 30 דקות.
מכבים את האש ולאחר כ-15 דקות יש להוסיף את הכוסברה ולכסות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0