המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב את מחבת הפסים.
מושחים היטב את הסלמון עם השמן וצולים במחבת כ- 2 דקות מכל צד עד לקבלת פסים מהצריבה.
מחממים את מחבת השף לחום בינוני, מוסיפים את נתחי הסלמון, מיץ האשכולית, הפלפל, הפטרוזיליה והסויה ומבשלים כ-5 דקות.
מוציאים את הסלמון ומצמצמים את הנוזלים עד לקבלת רוטב.
מסדרים בצלחת הגשה ויוצקים מעל הדג רוטב ומעט מלח גס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0